Nejnovější recenze ze sekce Závitníky
rychlé dodání
Vše je pěkně pohromadě , dobrý .
Jsem spojený
- Spokojenost
- Dobré zpracování.
- Sada nástrojů na vytváření vnitřních a vnějších závitů přehledně umístěná v kovové uzavíratelné schránce.
- Ocel, ze které jsou řezné nástroje vyrobeny, odpovídá použití. Jde o wolframovou rychlořeznou ocel 19 800 ("HSG"), schopnou kvalitně obrábět jiné materiály až do pevnosti v tahu 850 N / mm2, mezi které patří všechny oceli třídy 10 a 11, ze kterých je prakticky všechen běžný stavební či strojní (plechy, tyče, profily, matice, šrouby atd.) materiál.
- Přidanou hodnotou jsou měrky stoupání závitů a zvláště ráčna umožňující dělat závity do děr blízko rohů.
- Menší závitníky mají nezbroušenou špičku, což snižuje možnost použít je až ke konci děr. V případě té potřeby je nutné je na konci upravit ubroušením (na brusce).
- Vratidlo na závitová očka má dlouhé šrouby s velkou hlavou, vyčnívají při práci zbytečně ven a mohou překážet.
Dobrá, co se týká kvality řezných nástrojů velmi dobrá sada, skládající se z nástrojů pro vytváření sedmi nejčastěji používaných metrických závitů, v prakticky provedené kovové schránce. Pro domácí dílnu výborná volba.
doporučuji
- Spokojenost
- příznivá cena za velikou sadu
Ještě jsem je nepoužil, ale vypadají kvalitně.
Kvalitní výrobek. Spokojenost s tímto výrobkem.
- využítí v opravách dopravní techniky
- kvalitní provedení
- vyrobeno v ČR
- Funguje
- Základ do každé dílny.
- Požkozená kdabička
- Proti robustním závitořezům lze s tímto řezat závity i na méně přístupných místech /již dříve koupena celá sada/
- žádná
Hlavně oceňuji snadnou manipulaci a i vzhledově je pěkný
- Svojí funkci plní perfektně.
To k čemu má sloužit to umí perfektně. Ve válci od Jawa 23 Mustang plní funkci na 100%